Stop Terrorkrigen udtaler:
 

Danske zionister vil demonstrere for folkemord

Af Stop Terrorkrigen
8. januar 2009

Der er hundreder af dræbte palæstinensiske børn under den israelske massakre i Gaza

Der er hundreder af dræbte palæstinensiske børn under den israelske massakre i Gaza

Dansk Zionistforbund vil vise sin støtte til det israelske folkemord på palæstinensere i Gaza. Foreningen har sammen med ’andre pro-israelske organisationer’ har indkaldt medlemmer og sympatiserende til en demonstration på lørdag den 10. januar kl 13 på Rådhudspladsen i København under overkriften: ’Israels ret til at forsvare sig’.

I indkaldelsen hedder det: ”Hele Israel er ansvarlig for hinanden - vi er alle ambassadører, Israel har brug for os nu,  og vi skal være der for dem”.

Dansk Zionistforbund plejer ellers at beskrive sig selv som ’ partipolitisk uafhængig forening, der arbejder for at fremme en sober og alsidig information om Israel’.

Med demonstrationen skal billedet af et Israel udviskes, der slagter kvinder, børn og mænd i tusindvis i Gaza, som bomber FN-skoler, ambulancer, moskeer og definerer alt som militære mål. På den ulovlige krigs dag 13 den 6. januar er mindst 772 palæstinensere dræbt og minimum 3200 såret.

Til sammenligning har der været 3 dræbte på syv år i den israelske grænseby Sderot, som er ramt af raketter fra Gaza. At sikre et stop for traketter er Israels vigtigste krigsbegrundelse.

Zionist-demonstrationen er selvfølgelig en provokation og et forsøg på et modtrække mod den stærkt voksende protestbevægelse mod den israelske terror og besættelse, der over hele landet vedblivende demonstrerer for at tvinge Israels aggression til ophør.

Zionisterne og  den øvrige danske højrefløj, der støtter den israelske aggression, kan mistænkes for at ville fremprovokere et sammenstød med pro-palæstinensiske aktivister eller den vrede arabiske indvandrerungdom. De har i deres propagandakrig brug for noget, der kan fremstilles som ’et voldeligt overfald på jøder’.

Højrefløjsmedier som netstedet 180Grader reklamerer allerede med, at ’venstrefløjen vil tage krigen hjem’ lørdag: ”Der er tilsyneladende lagt op til vold og ballade i København på lørdag, hvor pro-palæstinensiske danskere truer med at ødelægge en pro-israelsk demonstration”.

Initiativet Stop Terrorkrigen opfordrer til, at alle, der støtter solidaritet med palæstinenserne og Gaza mod den kriminelle israelske aggression, ikke lader sig lokke i den reaktionære fælde og afviser provokationen og lægge kræfterne i at styrke solidaritetsbevægelsen og sikre endnu bredere markeringer og endnu større pres på Israel for at trække sig tilbage og på den danske regering for at fordømme det israelske folkemord.

- End -