Fredsbevægelse
 

Exit Gade, degradering af Møller:

Mareridtet er ikke slut for VK

Af Stop Terrorkrigen

Den ”populære” danske krigsforbryder Søren Gade og hans højre hånd Jacob Winther har måttet forsvinde fra dansk politik, fældet af deres eget spin.

VK-regeringen under Løkke er reorganiseret og har sat  nye ansigter på dens kriminelle krigspolitik, der fortsætter på niende år i Afghanistan. Per Stig Møller, en hovedarkitekt bag den danske deltagelse i den ulovlige Irak-krig og løgnene om den, er degraderet til kulturminister, mens hans tidligere øverstbefalende nu er direkte politisk ansvarlig for børnemord og drab på civile i Afghanistan.

Men ’Gade-gate’ er ikke slut. Sandheden skal frem. De ansvarlige for kriminelle lækager og tilsværtning af krigsmodstand, og for at dække over dem, skal stilles til regnskab.

Og  mareridtet for USA, NATO og krigskoalitionen bag den forbryderiske besættelse af Afghanistan er ikke slut. Dens ’nye strategi’ for militær offensiv, udvidelse af krigen til Pakistan og bestikkelse af dele af den afghanske modstand er dømt til fiasko.  For det afghanske folk vil have kolonimagterne og deres korrupte lakajer ud.

Holland er tvunget ud af den afghanske modstand. Og flere lande vil følge efter med nye militære og politiske nederlag for krigskoalitionen. Danmark vil også blive tvunget ud, før eller senere.

’Før’ er  bedre end senere. Derfor kræver krigsmodstanden:

Danmark ud af Afghanistan NU!

24. februar 2010


- End -