International fredsbevægelse
 

INGEN
penge til Wall Street & krig -
Kom arbejderne og de fatttige til hjælp!

Initiativet Stop War On Iran har kaldt til aktionsdag mod krig og besættelse den 27. september.  Efter panikken i Wall Street og de kostbare redningsplaner for finansfyrsterne må antikrigsbevægelsen, siger initiativet,  forholde sig til krigens seneste fase – krigen mod den arbejdende befolkning i USA.

Demonstration mod USAs krigsplaner New York City

Irak, Afghanistan, Iran: Hvem betaler? Hvem høster profit?

Næsten 4200 amerikanske soldater er døde i Irak, og næsten 900 i Afghanistan. Ingen af direktørerne i Halliburton,. Exxon eller Morgan Stanley har mistet en datter eller søn i disse krige, fordi soldaterne rekrutteres fra arbejderfamilier, heraf uproportionalt mange fra farvede lokalsamfund. Pentagon drager fordel af mangelen på uddannelses- og jobmuligheder til at henvende sig specielt til disse med falske løfter om penge til universiteter og jobtræning.

Mange veteraner som vender hjem fra Irak og Afghanistan lider af fysiske og psykologiske skader, men finder ud af, at veteranhospitaler nedlægges, hjælpeprogrammer beskæres, og lokaliteterne er beskidte, underforsynede og underbemandede.

Ifølge CostofWar.com har Irak-krigen kostet mere end 550 milliarder dollars. Disse penge er stjålet og røvet fra de arbejdende. Vi har brug for disse penge til skoler, jobtræning, sundhed, til at reparere vor faldefærdige infrastruktur, til genopbygning af Golf-kysten, og meget andet.

Mens olieselskaber høster rekordprofitter ryger priserne på benzin, fyringsolie, købmandsvarer og andre fornødenheder i vejret med raketfart.

Samtidig vokser krisen med tvangsauktioner og fogedudsættelser. Washinton bruger milliarder på krig og på at redde banker, mens arbejdende mennesker smides ud af deres hjem.

Især i vanskelige økonomiske tider, arbejder Wall Street og de borgerlige medier på overtid for at splitte os. De vil have at vi lægger skylden for krisen på Irak eller Iran eller på indvandrere, i stedet for at forene os på imod de selskaber, som profiterer, mens arbejdende mennesker bløder.Nu må vi mere end nogensinde stå sammen i solidaritet mod racisme, sexisme,  homofobi, og alt det andet de prøver at splitte os med.

Nedlæg  krigen – ikke folks hjem!
Giv hjælp til folk – ikke til banker!
Penge til menneskenes behov – ikke til krig og profitbegær!

Stop krig mod Iran!
Stop et  amerikansk angreb på Iran via Israel!
USA ud af Irak og Afghanistan!
Gå imod alle krigstrusler fra USA og NATO!


Stop War On Iran

 

- End -