Frit Palæstina
 

PFLPs generalsekretær:
Gør Gaza til en kirkegård for besættelsessoldaterne

Pressemeddelelse  5.1.2009
Folkefronten til Palæstinas Befrielse 

Ahmad Sa'adat PFLPs generalsekretær

Ahmad Sa'adat
PFLPs fængslede generalsekretær


Kammerat Ahmad Sa'adat, den fængslede generalsekretær for Folkefronten til Palæstinas Befrielse  udsendte den 5. januar en erklæring fra sin fængselscelle, hvor han opfordrer til at Gaza bliver til en kirkegård for besætterne og til at den palæstinensiske modstand forener sig og retter slag mod besættelsen overalt, hvor den kan, for at besejre fjenden.

Generalsekretær Sa'adat opforderede også De Palæstinensiske Myndigheder på Vestbreddden til øjeblikkeligt at løslade dets politiske fanger og til at dets præsident Mahmoud Abbas gør det klart, hvor han står – på modstandens side eller på fjendens. Generalsekretærens appel blev citeret udførligt i arabiske medier.

Også Aziz Dweik fra Hamas og Fatah’s Marwan Barghouthi, palæstinensiske nationale ledere, der ligeledes holdes fængslet af Israel, udsendte udtalelser, som afspejler kammerat Sa'adats følelser, og appellerede til national enhed og modstand mod besætteren.

En udtalelse fra palæsinensiske politiske fanger i israelske fængsler blev udsendt i aftes, undertegnet af alle nationale og islamiske kræfter, som opfordrede til standhaftighed over for de israelske forbrydelser og massakrer i Gaza og til kampenhed på slagmarken.

Origina tekst på
PFLPs hjemmeside

- End -